Prezentare pensiune SuceavaOferta de camere cazare SuceavaFacilitati pensiune SuceavaGalerie fotoContact & Rezervari camere cazare SuceavaFACILITATI


Oferim spre închiriere, în perioada 29 dec - 2 ianuarie, pensiune cu 15 camere, 34 de locuri, dotată cu parcare proprie, restaurant, curte cu spaţiu de joacă pentru copii şi spaţiu special amenajat pentru grătare (foişor, barbeque, proţap).
Închirierea se face pentru minim 2 nopţi şi preţul este de 100 lei/persoană/noapte.
Pentru informaţii suplimentare şi rezervări vă rugăm sunaţi la 0745638005 sau 0745313729.


Restaurant & Bar Suceava Pensiunea ODN Suceava dispune de restaurant si bar propriu in cadrul caruia se poate servi masa sau consuma diverse bauturi: cafea, ceai, sucuri, bauturi alcoolice si non-alcoolice.
Parcare proprie Pensiune ODN Suceava Punem la dispozitia clientilor nostri o parcare proprie foarte spatioasa, situata in curtea pensiunii, unde pot fi parcate in siguranta atat autoturismele personale cat si cele autoutilitare.
Masa festiva in aer liber, acoperita Pentru clientii nostri punem la dispozitie un spatiu special amenajat pentru organizarea meselor festive in aer liber, o masa acoperita cu o structura din lemn.
Spatiu gratar barbecue Pensiune Suceava Pentru clientii nostri punem la dispozitie un spatiu special amenajat pentru gratar (barbecue).
Spatiu de joaca pentru copii Pensiune Suceava Ne-am gandit si la cei mici, astfel ca am amenajat in curtea pensiunii un spatiu special de joaca pentru copii.
Televizor in camera Fiecare camera este dotata cu televizor conectat la cablu, fiind astfel disponibile peste 100 de canale romanesti si internationale.
Internet Wireless gratuit Va oferim acces gratuit la reteaua noastra de internet wireless ce acopera intreaga zona a pensiunii.

©2017 ODN Pensiune Suceava. Cazare Suceava in camere Single, Double si Triple incepand de la 60 lei.
Creare website & optimizare Google - SANNET®.